25 Ocak 2007 Perşembe

keyifli program

Televizyon diziler haricinde takip etmeye çalıştığım, daha doğrusu rastlayınca izlediğim birkaç programdan birisi "Biri Bana Anlatsın". Çeşitli konuları ele almaları ve konuyla alakalı veya alakasız bir çok konuk çağırmaları hoşuma gidiyor. Televizyon Makinası'nda olduğu gibi konukları çağırıp konuşturmadan da göndermiyorlar.. :)

Kadir Çöpdemir ve Beyaz, çok uyumlu şekilde programı idare ediyorlar. Karşılıklı espriler, konuyu hafif toparlayan, hafif dağıtan yorumlar, konukların anıları ve diğer şeyler. Hepsi programa ayrı bir renk katıyor....

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben de seviyorum. Spontane espriler gerçekten kişilerin düşünce tarzını ve zekasını ortaya koyuyor, senaristlerin yazdığı repliklerle komik olanlardan ayırdedilmelerini sağlıyor. Birbirleriyle dalga da geçseler diğerinin bozulmaması ve yine nükteli bir karşılık vermesi de kavga etmeden tartışmanın ve hoşgörünün çok güzel bir örneği.

Bu haftaki programda Beyaz'ın "küçükken ağaçtan meyve koparmak için şunu yapardık bunu yapardık" şeklindeki açıklamasına Kadir "onlarla uğraşacağına ciddi bir şey yapsan şimdi aya çıkmıştık" esprisi üzerine Beyaz lafı çok güzel bağlayıp "Biz Türk olarak yoğurdu bulmuşuz, baklanın yanına neyi koyup yiycekyik, ay yenir mi?" diye karşılık verdi. Çok güldüm.


www.uspayi.com