6 Mart 2007 Salı

iki karar

Yakın zamanda uygulayacağım iki kararım var. Birincisi iyi bir televizyon almak, ikincisi eskisi gibi futbol maçı izlemek.... Çalışmalara hemen başlayacağım. Plazma, LCD ya da klasik tüplü model araştırması önce ve sonrasında fiyat-kalite durumuna göre en uygunu seçmek. Bu konuda bütçe yaratmak ikinci bir adım olacak.


Şu anda televizyonda Liverpool-Barcelona maçı oynanıyor. Oyunun kalitesiyle, seyircilerin tepkisiyle, stadın güzelliği ile efsanaler arasına girecek bir karşılaşma olduğu şimdiden belli. Tek kötü yan spiker, ah Sabri ah!... :)

4 yorum:

arman dedi ki...

Vazyazdım.

Adsız dedi ki...

Ağırlıklı olarak DVD seyretmiyorsan en iyi seçim tüplü televizyon. LCD ve plazmalarda görüntü dijital olarak işlendiğinden analog kaynaktan gelen TV yayınındaki renk geçişleri dalga dalga, kutu kutu görünüyor ve bir kere farkettikten sonra acayip gözüne takılıyor.
Plazma veya LCD'ye tüplü televizyonun bir kaç katı para vermek de cabası. Tek avantaj yerden tasarruf bir de belki eve gelecek komşuları etkilemek :) kızlar üzerinde çok işe yarayacağını da sanmıyorum. parayı üstüaçık arabaya ver derim :)

Tricky dedi ki...

fazla düşünme al geç. Bi de hani projektör alıyodun.

Adsız dedi ki...

Sen bir de bloğu güncellememe kararı almışsın ama onu burada yazman çelişki olurdu tabii :) SMS gönderseydin bari okuyuculara -"Ramazan nedeniyle kapalıyız"
:)


www.uspayi.com