10 Mayıs 2007 Perşembe

Kampanya dediğin böyle olur


BP'nin son dönemde başlattığı müthiş(!) kampanyaya dikkat çekmek istiyorum. Önce internet sitelerinde kampanya ile ilgili verdikleri bilgiyi yazayım.


-------------

Şimdi BP'de hem kocaman hem de koskocaman kamyonlar var!

199* litre akaryakıt alan herkese 1:43 küçük kamyon 5 YTL'ye
299* litre akaryakıt alan herkese 1:23 büyük kamyon 9 YTL'ye hediye!



Kampanya koşulları
Bu kampanya 18 Haziran saat 23:59’a kadar kampanyaya katılan BP istasyonlarında, sadece PEŞİN ve KREDİ KARTLI akaryakıt alımları için geçerlidir. BP TAŞITMATİK müşterileri kampanyaya katılamaz. Kampanyada, AYNI BP İSTASYONUNDAN aldığınız kuponların toplamı akaryakıt ürünleri için 199 Litre veya BP Auto LPG için 399 Litre’ye ulaştığında sadece 5 YTL (KDV dahil) katılım payı ödeyerek 1 adet 1:43 ölçekte KÜÇÜK KAMYON, 299 Litre veya BP Auto LPG için 599 Litre’ye ulaştığında sadece 9 YTL (KDV dahil) katılım payı ödeyerek 1 adet 1:32 ölçekte BÜYÜK KAMYON almaya hak kazanırsınız. Kamyon’larınızı 18 Haziran 2007 tarihine kadar KUPONLARI ALDIĞINIZ BP İSTASYONUNA ibraz ederek alabilirsiniz. Farklı BP istasyonlarından alınan kuponlar BİRLEŞTİRİLEMEZ. Arkası kaşeli ve imzalı olmayan kuponlar GEÇERSİZDİR.

Kampanya stoklarla sınırlıdır ve katılanlar yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.


--------------


Sağolsunlar varolsunlar ki her seferinde aynı istasyona gidip 199 litre benzin aldıktan sonra 5YTL'ye kamyon kazanmaya hak kazandırıyorlar.
Kabaca bir hesap yapsak; litresi 3ytl olan benzinden 200 litre aldıktan sonra 600YTL ödemiş olacağız. Bunun karşılığında sadece 5YTL ödeyerek müthiş(!) BP kamyonunu kazanıyoruz.
Tarih konusuna değinmeye gerek var mı bilmiyorum ama kampanyanın başlangıcından 18 Haziran'a kadar 1.5 ay süre olsa demek ki her hafta 33 litre benzin almak gerekecek.
Arabadan inmeyip hemen litre litre benzinimizi alalım ama sakın yoldaki herhangi bir BP'de durmayalım, hep aynı istasyona gidelim.
Müşteriyi ne de güzel bağladılar...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Böyle bir kampanya yapmak kimin aklına geldiyse tebrik etmek lazım, tam bir zeka örneği:)

Adsız dedi ki...

Sanırım kamyon onlar için ciddi bir maliyet ve sınırlı sayıda ürettirdiler. Bu nedenle gerçekten kamyon almaya hak kazanacaklardan çok niyetlenen ancak yeterli seviyeye ulaşamayanların sayısını artırmaya çalışmışlar.
Verilen paraya karşılık bir kamyon çok ucuz duruyor ama kabul etmek gerekir ki zor bir pazar, bir kere istasyonlar özel şahıslara ait ancak kampanyayı BP merkez düzenliyor. Yani bütçe tek noktadan çıkıyor ancak fayda başkasının cebine gidiyor. Bir de raporlama sorunları vardır tabi, yöneticilerin biri mutlaka "söyeyin bakalım bilmem kaç kamyon verdiğiniz de kaç kişi kaç litre ekstra yakıt aldı" diye soracaktır. :) Tricky, çıksan çıksan sen çıkarsın bu işin işçinden :)

Adsız dedi ki...

Geçen gün benzin alirken kasadaki elemana bu kampanyadan kamyon alabilen oluyor mu diye sordum. Olmaz mi abi, onlarca kamyon dagitiyoruz dedi. Bu alanlarin heralde hepsi tank filan suruyordur diye devam ettim. Eleman ben fazla uzatmayayim diye "Size kamyon yerine islak mendil hediye edelim" diye kesti.... :)

Adsız dedi ki...

Gebze'de çalışıp Büyükçekmece'de oturan (ya da tersi) kişiler, şirket arabasıyla sahada gezen satış ekipleri (ama taşıtmatik alacak kadar akıllı bir şirket olmaması lazım), hala LPG'ye geçmemiş taksiciler alıyordur. :)

Bir de plaa yazıyorlar, farklı araçlar da aldığı benzini birleştiremiyor diye duydum.

Adsız dedi ki...

hiç uğraşmayın bunlarla ben size en iyisi bp nin önceden verdiği güzel tırı uygun fiyata vereyim size

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4363155


www.uspayi.com